Hjem / Stillasutleie

Stillasutleie

Ved å benytte stillasutleie fra BG Utleie sikrer du deg en profesjonell løsning til en rimelig pris.

Som en del av Bakkegruppen AS, med en omsetning på over 1,2 mrd. er BGU en solid og trygg leverandør. Vi har kompetansen, kapasiteten og de riktige produktene til sikre trygg og god fremdrift for gjennomføring av dine prosjekter.

Spør oss gjerne om råd når du har behov for å leie et stillas.

Stillasutleie

Hvorfor skal du velge oss?

Du bestiller alt på ett sted for byggeleder / prosjektleder

Vi leverer ut til byggeplass og monterer

Du betaler lav døgn / månedsleie

Stillaspakker for småhus med 30 dagers leieavtale - automatisk demontering

Du får full kontroll på stillaskostnadene

Vi demoneterer stillas etter endt leie

bg-utleie-8390

Hvor mye koster et stillas?

For mange entreprenører og byggmestere er det langt mer rasjonelt å leie inn stillas til hvert enkelt byggeprosjekt. Slik får du en forutsigbar kostnad knyttet til prosjektet til det aktuelle prosjektet. Dermed unngår man de skjulte kostnadene som oppstår når man skal ta med seg en og samme rigg, og tilpasse den fra prosjekt til prosjekt, som innkjøp for komplettering av parken mm.

BGU tilbyr flere stillassystemer og en svært moderne park som alltid gir deg en sikker og riktig løsning for dine oppgaver. Fortell oss hva du trenger til ditt prosjekt, så kan vi gi deg et skreddersydd pristilbud, samt en forutsigbar og god kostnadsoversikt.

Ved stillasutleie tar vi hånd om alt

Med vår kompetanse og gode løsninger, kan vi serve ditt prosjekt på en kostnadseffektiv, trygg og god måte.

Vi tar oss av:

  • Prosjektering
  • Levering
  • Montering
  • Oppfølging
  • Demontering
  • Henting

Vi sørger for at bestilte konstruksjoner er faglig godkjent og tåler en grundig inspeksjon. Arbeidstilsynet anbefaler generelt å bruke kollektiv fallsikring, fremfor personlig fallsikringsutstyr, ettersom fall er den hyppigste årsaken til skader på arbeidsplassen. Det er noe vi også mener, samt oftest vil det samtidig være mer produktivt å bruke stillas.

Stillashengere

Med en stillashenger får du et komplett stillas på tilhenger, klart til å transporteres. Disse passer godt for selvbyggere og mindre byggmestere, og kommer i flere ulike størrelser. Stillasene monteres raskt og enkelt på stedet.

Disse stillasene er normalt typegodkjent med belastningsklasse 3.

Rullestillas

Vi kan hjelpe deg med å sette sammen en løsning på rullestillas som passer dine behov og ønsker. Produktet er laget i aluminium og alle delene låser seg selv, slik at trygg montering gjøres enkelt og effektivt.

Disse stillasene er ypperlige når man skal montere takrenner, male huset, bytte vinduer, og lignende typer arbeid. Alle rullestillasene du leier av oss er typegodkjent.

Stillaspakker

Vi tilbyr et stort antall forskjellige stillaspakker, som leveres komplett med alle monteringsdetaljer. Vi har valgt å definere stillaspakkene våre i ulike grupper for å gjøre det mer oversiktlig for deg.

Alt tilpasses dine behov, så ta gjerne kontakt dersom du trenger bistand til å velge riktig stillas og pakkeløsninger til ditt prosjekt.

BGU – Din partner for et sikkert arbeid i høyden!

stillashenger