Hjem / Nyheter

Nyheter

BG utleie leverer stillas til Kvitre for Hellvik hus

Nytt prosjekt. BG leverer stillas til Kvitre på Jessheim for Hellvik hus. På Kvitre skal det bygges totalt 262 boliger, som vil bestå av leiligheter i firemannsboliger, rekkehus, tomannsboliger, eneboliger i kjede og eneboliger. Stillasmonteringen på firemannsboliger starter i uke 9 Vi gleder oss!

Les mer about BG utleie leverer stillas til Kvitre for Hellvik hus

BG leverer stillaser til Bjørkelangen torg

Nytt prosjekt!! BG utleie leverer stillas til Bjørkelangen torg for Stø Entreprenør. Her skal vi levere totalt 6600 kvm med stillaser fordelt på 2 bygg. Nå planlegger vi monteringen ved hjelp av flinke folk på Solideq. Stillasmonteringen starter i desember😃 Vi gleder oss!

Les mer about BG leverer stillaser til Bjørkelangen torg

BG leverer stillas til Hoffsveien Hage

Nytt prosjekt!! BG utleie leverer stillas til Hoffsveien Hage for Solid Entreprenør. Her skal vi levere totalt 4000 kvm med tungstillas for murerarbeid fordelt på 2 blokker. Nå planlegger vi monteringen ved hjelp av flinke folk på Solideq. Stillasmonteringen på blokk 3 starter i juli😃 Vi gleder oss!

Les mer about BG leverer stillas til Hoffsveien Hage

BG Utleie søker Formann/bas

Vi søker en faglig sterk Formann/bas. Vi er på jakt etter deg som har flere års erfaring med stillasbygging og vil være med å bidra til videre vekst og utvikling av BGU. Du har i tillegg god økonomisk forståelse og er samtidig både løsnings – og resultatorientert. Du jobber strukturert, effektivt og nøyaktig. Du er fleksibel, får…

Les mer about BG Utleie søker Formann/bas

Markedets best betalte stillasbyggere?

Vi vokser og søker flere dyktige stillasbyggere – Fagbrev og/eller §17-4 kurs stillas– Beherske skandinavisk eller engelsk språk, skriftlig og muntlig– Førerkort minimum klasse B Ta gjerne kontakt med Brian 46802946 dersom du har spørsmål om rollen. CV og søknad sendes pr e-post. post@bgutleie.no Vi tibyr deg å bygge med en ny stillaspark til meget…

Les mer about Markedets best betalte stillasbyggere?

BG leverer stillas til Tomter park

Nytt prosjekt!! BG utleie leverer stillas til Tomter park. Her skal vi levere totalt 9000 kvm med lettstillas fordelt på 3 blokker. Nå planlegger vi monteringen ved hjelp av flinke folk på Solideq. Stillasmonteringen på blokk 1 starter etter påsken😃 Vi gleder oss!

Les mer about BG leverer stillas til Tomter park

BG utleie leverer stillas til Løvens Kolle på Ullernåsen

BG utleie leverer stillas til Hoffsjef Løvenskiolds vei 59 for Entreprenør 1. Her skal vi levere 2000 kvm murestillas til henholdsvis 5 eneboliger i tegl. Dette er 2 prosjektet vi har for Entreprenør 1, vi gleder oss til fortsettelsen. Les mer

Les mer about BG utleie leverer stillas til Løvens Kolle på Ullernåsen

BG utleie leverer stillas til Aurkvartalet

BG utleie leverer stillas til Aurkvartalet for Asker Entreprenør. Her skal vi levere 5000 kvm tungstillas til henholdsvis 58 leiligheter fordelt på 2 bygg. Nå planlegger vi monteringen i detalj ved hjelp av flinke folk i Solideq Stillasmonteringen starter i november. Vi gleder oss!

Les mer about BG utleie leverer stillas til Aurkvartalet

BG utleie leverer stillas til Vitigrend sameie på Voksenkollen

Nytt prosjekt som består av 43 boliger, henholdsvis 23 leiligheter og 20 rekkehus, fordelt på åtte bygg. Vi ser frem til nok et godt samarbeid med Seltor. Monteringen starter til uken. Vi gleder oss til fortsettelsen.

Les mer about BG utleie leverer stillas til Vitigrend sameie på Voksenkollen

BG utleie leverer stillas til Rosenhof skole

Denne uken fikk vi tilslaget på et nytt prosjekt som består av 4000 kvm med tungstillas for fasadearbeid. Dette er en ny kunde for BG utleie og vi gleder oss til å vise oss fra vår beste side. Monteringen starter i høst.

Les mer about BG utleie leverer stillas til Rosenhof skole

BG utleie leverer stillas til Hartig Nissen vgs

Denne uken fikk vi tilslaget på et nytt prosjekt for Veidekke! Prosjektet omfatter rehabilitering av tre vernede bygninger på til sammen 9.100 kvadratmeter og oppføring av to nye bygg, et dramabygg og et gymnastikkbygg under skolegården, på totalt 3.600 kvadratmeter. Monteringen starter i juli, vi gleder oss til fortsettelsen!

Les mer about BG utleie leverer stillas til Hartig Nissen vgs

BG utleie leverer stillas til Vækerøåsen 16

Denne uken fikk vi tilslaget på et nytt prosjekt som består 6 eksklusive leiligheter fordelt på to tremannsboliger på Vækerø. Dette er en ny kunde for BG utleie og vi gleder oss til å vise oss fra vår beste side. Monteringen starter rett før pinsen.

Les mer about BG utleie leverer stillas til Vækerøåsen 16

BG utleie leverer stillas til Holmekollveien 127

Denne uken fikk vi tilslaget på et nytt prosjekt som består 6 moderne familieboliger i rekke øverst i Holmenkollen. Dette er en ny kunde for BG utleie og vi gleder oss til å vise oss fra vår beste side. Monteringen starter rett før påsken.

Les mer about BG utleie leverer stillas til Holmekollveien 127

BG utleie leverer stillas til Hektneråsen

Denne uken fikk vi tilslaget på bygg C i neste trinn på Hektneråsen igjennom Strukta. Her skal vi levere 3200 kvm stillas til nybygg. Montering starter neste uke Vi gleder oss!

Les mer about BG utleie leverer stillas til Hektneråsen

BG utleie leverer stillas til Enga Borettslag

I samarbeid med Malerhuset skal BG Uleie levere stillas 3000 m² til rehabilitering av fasaden på Enga Borettslag for Obos.

Les mer about BG utleie leverer stillas til Enga Borettslag

BG utleie tredoblet aktiviteten

BG Utleie på Aurskog tok grep i pandemiåret og resultatet er klart; de har tredoblet aktiviteten og satt nye omsetningsrekorder hver måned i høst. Nå planlegger de ytterligere utvidelse og flytting til Killingmo næringspark. https://www.naringsliv.no/maskiner-utstyr/117-salg-og-utleie/1469-bg-utleie-tredoblet-aktiviteten

Les mer about BG utleie tredoblet aktiviteten

BG utleie leverer stillas til Solbergelva spinderi

Denne uken fikk vi tilslaget på solbergelva spinderi igjennom POB Entreprenør. Her skal vi levere 3000 kvm stillas til rehabilitering. Montering starter neste uke Vi gleder oss!

Les mer about BG utleie leverer stillas til Solbergelva spinderi

BG utleie leverer stillas til Tordenskiolds gate 12

Denne uken fikk vi tilslaget på Tordenskiolds gate 12 igjennom Seltor. Her skal vi levere 4600 kvm stillas til rehabilitering. I tillegg skal vi levere en tak over tak løsning samt stillas til innvendig rehabilitering. Montering starter neste uke Vi gleder oss! https://www.bygg.no/seltor-bygger-for-entra-i-oslo/1464331!/

Les mer about BG utleie leverer stillas til Tordenskiolds gate 12

BG Utleie leverer stillas til Hektneråsen

Denne uken har BG Utleie sikret seg kontrakt på stillas til 2 bygg på Hektneråsen i Rælingen med opsjon på 2 bygg samt opsjon på Malerhaugveien 25 i Oslo. Her skal vi levere 18000 kvm lettstillas og 9000 kvm tungstillas til Malerhaugveien. Arbeidet starter uke 12, 2021. Vi gleder oss til fortsettelsen!

Les mer about BG Utleie leverer stillas til Hektneråsen

BG Utleie leverer stillas til Sentergården

BG Utleie skal levere 4000 kvm tungstillas til Sentergården på Lørenskog. Arbeidet starter i uke 2, 2021.

Les mer about BG Utleie leverer stillas til Sentergården